Kategorisë: Pompë ajri e nxehtësisë

Nr. ID i produktit: 27338

Tipi i produktit : Fujitsu AOYG36LBLA5


icon
Në stoqe
SKU
al_Airconditioner_FUJI121
1,00 RON
Ju keni kursyer RON 0 p.v.

Kursime

59 %
Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

Detajet teknike


Emri dhe Modeli i Produktit Fujitsu AOYG36LBLA5
COP / SCOP 4,3 / -
Certificate Category Pompë ajri e nxehtësisë
Kapaciteti i ftohjes [kW] 10
Etiketimi i enrgjisë A++
Kapaciteti i Ngrohjes [kW] 12,00
Prodhues FUJITSU

Kriteret e pranueshme


  • Koeficienti I performancës [COP]:
Outdoor unit Multi System for heating, cooling.
Produktet e kërkuara