Boilerë


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. Boiler
  Prodhues: EDIL CAMIN

  Nr. ID i produktit: 23455

  Tipi i produktit : KIKKA
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Stufe me pelete per ngrohje, me ventilator ajri per ngrohje me te shpejte te ambjentit.

  Kursime:

  35 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 35% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Efikasiteti termik [%]: 90
  Teknologjia e djegies: ATMOSPHERIC
  Kapaciteti [kW]: 1.80
  Prodhimi: Heat
  Etiketimi i enrgjisë: A+
 2. Boiler
  Prodhues: EDIL CAMIN

  Nr. ID i produktit: 23458

  Tipi i produktit : LILLE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Stufe me pelete per ngrohje, me ventilator ajri per ngrohje me te shpejte te ambjentit.

  Kursime:

  35 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 35% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Efikasiteti termik [%]: 90
  Teknologjia e djegies: ATMOSPHERIC
  Kapaciteti [kW]: 1.90
  Prodhimi: Heat
  Etiketimi i enrgjisë: A+
 3. Boiler
  Prodhues: LANORDICA

  Nr. ID i produktit: 23670

  Tipi i produktit : LUISELLA
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Stufe me pellete e holle me mbulese majolike

  Kursime:

  35 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 35% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Efikasiteti termik [%]: 91
  Teknologjia e djegies: ATMOSPHERIC
  Kapaciteti [kW]: 4.40
  Prodhimi: Heat
  Etiketimi i enrgjisë: A+
 4. Boiler
  Prodhues: EVA CALOR

  Nr. ID i produktit: 23568

  Tipi i produktit : Matilde 4,5 kW
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Stufe e holle me pelete per ngrohje, me ventilator ajri per ngrohje me te shpejte te ambjentit.

  Kursime:

  35 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 35% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Efikasiteti termik [%]: 86
  Teknologjia e djegies: ATMOSPHERIC
  Kapaciteti [kW]: 4.50
  Prodhimi: Heat
  Etiketimi i enrgjisë: A+
 5. Boiler
  Prodhues: EVA CALOR

  Nr. ID i produktit: 23567

  Tipi i produktit : Gaia 4,5 kW
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Stufe e holle me pelete per ngrohje, me ventilator ajri per ngrohje me te shpejte te ambjentit.

  Kursime:

  35 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 35% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Efikasiteti termik [%]: 86
  Teknologjia e djegies: ATMOSPHERIC
  Kapaciteti [kW]: 4.50
  Prodhimi: Heat
  Etiketimi i enrgjisë: A+
 6. Boiler
  Prodhues: EVA CALOR

  Nr. ID i produktit: 23566

  Tipi i produktit : Flora 4,5 kW
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Stufe e holle me pelete per ngrohje, me ventilator ajri per ngrohje me te shpejte te ambjentit.

  Kursime:

  35 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 35% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Efikasiteti termik [%]: 86
  Teknologjia e djegies: ATMOSPHERIC
  Kapaciteti [kW]: 4.50
  Prodhimi: Heat
  Etiketimi i enrgjisë: A+
 7. Boiler
  Prodhues: EDIL CAMIN

  Nr. ID i produktit: 23454

  Tipi i produktit : JANE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Stufe me pelete per ngrohje, me ventilator ajri per ngrohje me te shpejte te ambjentit.

  Kursime:

  35 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 35% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Efikasiteti termik [%]: 90
  Teknologjia e djegies: ATMOSPHERIC
  Kapaciteti [kW]: 4.90
  Prodhimi: Heat
  Etiketimi i enrgjisë: A+
 8. Boiler
  Prodhues: CENTROMETAL

  Nr. ID i produktit: 14777

  Tipi i produktit : Centrometal CentroPelet Z 6
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Stufat me djegje të pelleteve CentroPelet Z janë stufa djegese te pelleteve ne ajër të nxehtë qe nxehin ajrin e dhomes se djegjes duke përdorur një ventilator te instaluar në sobë. Ato janë bërë prej çeliku me dizajn modern dhe me efikasitet të lartë. CentroPelet Z12 dhe ZR12 furnizohen me një telekomandë. Produkti standart përfshin një kontroll dixhital që mund të përdoret për të kontrolluar funksionimin e sobës. Avantazhi kryesor është operimi, mirëmbajtja dhe instalimi i lehtë (nuk ka nevojë për radiatorë, tuba etj)

  Kursime:

  35 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 35% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Efikasiteti termik [%]: 90
  Teknologjia e djegies: ATMOSPHERIC
  Kapaciteti [kW]: 5.50
  Prodhimi: Heat
  Karburant: BIOMASS (PELLETS)
  Etiketimi i enrgjisë: A
 9. Boiler
  Prodhues: EVA CALOR

  Nr. ID i produktit: 23547

  Tipi i produktit : Heidi 6 kW
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Stufe me pelete per ngrohje, me ventilator ajri per ngrohje me te shpejte te ambjentit.

  Kursime:

  35 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 35% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Efikasiteti termik [%]: 88
  Teknologjia e djegies: ATMOSPHERIC
  Kapaciteti [kW]: 6.00
  Prodhimi: Heat
  Etiketimi i enrgjisë: A+
 10. Boiler
  Prodhues: EDIL CAMIN

  Nr. ID i produktit: 23474

  Tipi i produktit : DAME AIR TIGHT
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Stufe me pelete per ngrohje, me ventilator ajri per ngrohje me te shpejte te ambjentit.

  Kursime:

  35 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 35% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Efikasiteti termik [%]: 88
  Teknologjia e djegies: ATMOSPHERIC
  Kapaciteti [kW]: 6.00
  Prodhimi: Heat
  Etiketimi i enrgjisë: A+
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
Produktet e kërkuara