Dyer


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. Windows and Doors
  Prodhues: WEISS PROFIL

  Nr. ID i produktit: 25958

  Tipi i produktit : ENERGY WP6000
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  PVC sistem me 6-dhoma per dyer dhe dritare me gjeresi te kornizes 72 mm. Transmetueshmeria termike - 0.8 W/M2k. Trashesia e xhamave 40 mm.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.80
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 2. Windows and Doors
  Prodhues: WEISS PROFIL

  Nr. ID i produktit: 25957

  Tipi i produktit : ENERGY WP5000
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  PVC sistem me 5-dhoma per dyer dhe dritare me gjeresi te kornizes 72 mm. Transmetueshmeria termike - 0.8 W/M2k. Trashesia e xhamave 40 mm.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.80
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 3. Windows and Doors
  Prodhues: VEKA

  Nr. ID i produktit: 25956

  Tipi i produktit : SOFTLINE 70 MD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem me 5 dhoma, me thellesi instalimi prej 70mm, me perforcim celiku dhe tre nivele te guarnicioneve

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.73
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 4. Windows and Doors
  Prodhues: VEKA

  Nr. ID i produktit: 25955

  Tipi i produktit : SOFTLINE 70 MD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem me 5 dhoma, me thellesi instalimi prej 70mm, me perforcim celiku dhe tre nivele te guarnicioneve

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.30
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 5. Windows and Doors
  Prodhues: VEKA

  Nr. ID i produktit: 25954

  Tipi i produktit : SWINGLINE 70 AD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem me 5 dhoma, me thellesi instalimi prej 70mm, me perforcim celiku dhe tre nivele te guarnicioneve

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.76
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 6. Windows and Doors
  Prodhues: VEKA

  Nr. ID i produktit: 25953

  Tipi i produktit : SWINGLINE 70 AD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem me 5 dhoma, me thellesi instalimi prej 70mm, me perforcim celiku dhe tre nivele te guarnicioneve

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.30
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 7. Windows and Doors
  Prodhues: VEKA

  Nr. ID i produktit: 25952

  Tipi i produktit : SOFTLINE 70 AD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem me 5 dhoma, me thellesi instalimi prej 70mm, me perforcim celiku dhe tre nivele te guarnicioneve

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.76
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 8. Windows and Doors
  Prodhues: VEKA

  Nr. ID i produktit: 25951

  Tipi i produktit : SOFTLINE 70 AD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem me 5 dhoma, me thellesi instalimi prej 70mm, me perforcim celiku dhe tre nivele te guarnicioneve

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.30
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 9. Windows and Doors
  Prodhues: VEKA

  Nr. ID i produktit: 25950

  Tipi i produktit : SOFTLINE 82 MD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem me 7 dhoma, me thellesi instalimi 82mm, me perforcim celiku dhe me tre nivele te guarnicioneve, 100% potencialisht e riciklueshme

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.86
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 10. Windows and Doors
  Prodhues: VEKA

  Nr. ID i produktit: 25949

  Tipi i produktit : SOFTLINE 82 AD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem me 7 dhoma, me thellesi instalimi 82mm, me perforcim celiku dhe me tre nivele te guarnicioneve, 100% potencialisht e riciklueshme

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.89
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
Produktet e kërkuara