Dritare dhe dyer


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. Windows and Doors
  Prodhues: KBE

  Nr. ID i produktit: 25975

  Tipi i produktit : KBE 70 mm systems
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Thellësia e instalimit: 70 mm / Mbyllja qendrore. Numri i dhomave të ajrit: 5 dhoma. Izolimi termik: Kornizë me Uf deri 1,2 W/m²K. Izolim nga zhurma.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.30
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 2. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25974

  Tipi i produktit : INOUTIC ARCADE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Arcade ofron nje thellesi profili prej 71 mm duke ju siguruar nje stabilitet te larte te dritares dhe nje termoizolim termik te larte.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.77
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 3. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25973

  Tipi i produktit : INOUTIC ARCADE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Arcade ofron nje thellesi profili prej 71 mm duke ju siguruar nje stabilitet te larte te dritares dhe nje termoizolim termik te larte.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.20
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 4. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25972

  Tipi i produktit : INOUTIC EFORTE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Me nje thellesi profili prej 84 mm, me nje perforcim celiku te standartizuar dhe pa elemente te tjere shtese termoizolues, Eforte arrin t'ju siguroje nje vlere te koeficientit te termoizolimit Uf of 0.95 W/M2k

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.64
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 5. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25971

  Tipi i produktit : INOUTIC EFORTE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Me nje thellesi profili prej 84 mm, me nje perforcim celiku te standartizuar dhe pa elemente te tjere shtese termoizolues, Eforte arrin t'ju siguroje nje vlere te koeficientit te termoizolimit Uf of 0.95 W/M2k

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.95
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 6. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25970

  Tipi i produktit : INOUTIC PRESTIGE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  INOUTIC PRESTIGE perdor teknologjine e fundit te ndarjes se profilit ne 6 dhoma te brendshme, me nje thellesi te profilit prej 76 mm. Ju mund te perfitoni nga kursimi i larte i energjise dhe te zvogeloni ne menyre te ndjeshme kostot per ngrohje. Ne krahas

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.66
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 7. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25969

  Tipi i produktit : INOUTIC PRESTIGE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  INOUTIC PRESTIGE perdor teknologjine e fundit te ndarjes se profilit ne 6 dhoma te brendshme, me nje thellesi te profilit prej 76 mm. Ju mund te perfitoni nga kursimi i larte i energjise dhe te zvogeloni ne menyre te ndjeshme kostot per ngrohje. Ne krahas

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.00
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 8. Windows and Doors
  Prodhues: WEISS PROFIL

  Nr. ID i produktit: 25968

  Tipi i produktit : ENERGY WP6000
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  PVC sistem me 6-dhoma per dyer dhe dritare me gjeresi te kornizes 72 mm. Transmetueshmeria termike - 0.8 W/M2k. Trashesia e xhamave 40 mm.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.80
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 9. Windows and Doors
  Prodhues: WEISS PROFIL

  Nr. ID i produktit: 25967

  Tipi i produktit : ENERGY WP5000
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  PVC sistem me 5-dhoma per dyer dhe dritare me gjeresi te kornizes 72 mm. Transmetueshmeria termike - 0.8 W/M2k. Trashesia e xhamave 40 mm.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.80
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 10. Windows and Doors
  Prodhues: VEKA

  Nr. ID i produktit: 25966

  Tipi i produktit : SOFTLINE 70 MD
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Sistem me 5 dhoma, me thellesi instalimi prej 70mm, me perforcim celiku dhe tre nivele te guarnicioneve

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.73
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
Produktet e kërkuara