Pompa nxehtësie


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. Heat Pump
  Prodhues: TOSHIBA

  Nr. ID i produktit: 27346

  Tipi i produktit : TOSHIBA RAS-3M18S3AV-E
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  MULTISYSTEM (outdoor unit) split air conditioner for heating, cooling, air purification and dehumidification.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 6.80
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 5
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 2. Heat Pump
  Prodhues: FUJITSU

  Nr. ID i produktit: 27338

  Tipi i produktit : Fujitsu AOYG36LBLA5
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Outdoor unit Multi System for heating, cooling.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 12.00
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 10
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 3. Heat Pump
  Prodhues: FUJITSU

  Nr. ID i produktit: 27335

  Tipi i produktit : Fujitsu ASYG12LUCA
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Split air conditioner for heating, cooling, air purification, ventilation, humidification and dehumidification.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 4.00
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 4
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 4. AIR Heat Pump
  Prodhues: CHOFU SEISAKUSHO CO., LTD.

  Nr. ID i produktit: 27152

  Tipi i produktit : CHOFU AEYC-1643XU-CH
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe Nxehtesie Chofu e tipit Ajer Uje per ngrohje dhe ftohje ambjentesh banimi.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 16.00
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 16
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
 5. AIR Heat Pump
  Prodhues: CHOFU SEISAKUSHO CO., LTD.

  Nr. ID i produktit: 27151

  Tipi i produktit : CHOFU AEYC-1242XU-CH
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe Nxehtesie Chofu e tipit Ajer Uje per ngrohje dhe ftohje ambjentesh banimi.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 12.00
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 12
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
 6. AIR Heat Pump
  Prodhues: MAXA

  Nr. ID i produktit: 23796

  Tipi i produktit : i-SHWAK/V4 14t
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesiesplit me inverter per ngrohje/ftojhje dhe uje sanitar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 13.80
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 14
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 7. AIR Heat Pump
  Prodhues: MAXA

  Nr. ID i produktit: 23795

  Tipi i produktit : i-SHWAK/V4 14
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesiesplit me inverter per ngrohje/ftojhje dhe uje sanitar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 13.80
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 14
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 8. AIR Heat Pump
  Prodhues: MAXA

  Nr. ID i produktit: 23789

  Tipi i produktit : i-HWAK/V4 14T
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesie monoblok me Inverter per ngrohje/ftohje dhe prodhim uji sanitar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 13.80
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 14
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 9. AIR Heat Pump
  Prodhues: MAXA

  Nr. ID i produktit: 23788

  Tipi i produktit : i-HWAK/V4 14
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesie monoblok me Inverter per ngrohje/ftohje dhe prodhim uji sanitar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 13.80
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 14
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 10. AIR Heat Pump
  Prodhues: FERROLI

  Nr. ID i produktit: 23755

  Tipi i produktit : Ferroli RVL-I PLUS 9
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesie ajer-uje, me Inverter, ploteson te gjitha kerkesat per klimatizim dimeror dhe veror per impiante me kapacitet te vogel dhe mesatar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 8.60
  Etiketimi i enrgjisë: A++
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
Produktet e kërkuara