Izolim


Faqe
  Faqe
 • Faqja e juaj e leximit momentalisht 1
 • Prej 115
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. Insulation
  Prodhues: DUPONT

  Nr. ID i produktit: 26854

  Tipi i produktit : DuPont Tyvek® Reflex
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Membrane speciale termike per muret. Rekomandohet per eprdorim ne fasada te ventiluara dhe brenda mureve si nje shtrese finale mbi shtresen e leshit mineral - ku arrihet edhe performanca e saj maksimale. Rekomandohet per per perdorim te brendshem dhe te j

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.027
  Trashësia [mm]: 0
  Gjatësia [mm]: 100,000
  Gjerësia [mm]: 1,500
 2. Insulation
  Prodhues: DUPONT

  Nr. ID i produktit: 26855

  Tipi i produktit : DuPont AirGuard® Reflective
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Membrane speciale termike per muret. Rekomandohet per eprdorim ne fasada te ventiluara dhe brenda mureve si nje shtrese finale mbi shtresen e leshit mineral - ku arrihet edhe performanca e saj maksimale. Rekomandohet per per perdorim te brendshem dhe te j

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.027
  Trashësia [mm]: 0
  Gjatësia [mm]: 50,000
  Gjerësia [mm]: 1,500
 3. Insulation
  Prodhues: BASF

  Nr. ID i produktit: 26851

  Tipi i produktit : BASF Slentite®
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Termoizolim fasada - Dysheme - Cati dhe tarraca, termoizolim te brendshem dhe te jashtem

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.018
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 550
  Gjerësia [mm]: 360
 4. Insulation
  Prodhues: BASF

  Nr. ID i produktit: 26850

  Tipi i produktit : BASF Slentex®
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Termoizolim fasada - Dysheme - Cati dhe tarraca, termoizolim te brendshem dhe te jashtem

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.019
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 45,000
  Gjerësia [mm]: 1,500
 5. Insulation
  Prodhues: RÖFIX

  Nr. ID i produktit: 25922

  Tipi i produktit : RÖFIX XPS-R 035
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Material shkume i fortë polisteroli me sipërfaqe të valëzuar për izolim perimetrik.

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.035
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 6. Insulation
  Prodhues: RÖFIX

  Nr. ID i produktit: 25906

  Tipi i produktit : RÖFIX EPS-P 035
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Shkumë e fortë polisteroli me aftësi shumë të mira zgjeruese EPS-F30 (WLG 035) për izolimin perimetrik të xoklaturës. Me sipërfaqe te valëzuar. I përshtatshëm për ndërtesa të vjetra dhe të reja. Si pllakë termoizolimi për sektore, në të cilat thithja e uj

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.035
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 7. Insulation
  Prodhues: RÖFIX

  Nr. ID i produktit: 25890

  Tipi i produktit : RÖFIX EPS-F 040
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pllakë izoluese prej shkume të fortë polisteroli EPS-F15 (WLS 040) për sisteme izolimi termik sipas EN 13163 (çertifikim i prouktit) dhe ETAG 004 (çertifikim i sistemit). I përshtatshëm për ndërtesa të vjetra dhe të reja. Të mos përdoret në xokolaturën e

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.040
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 8. Boiler
  Prodhues: GRANITI & CO SHPK

  Nr. ID i produktit: 23819

  Tipi i produktit : EPS GRANIPOL i bardhe
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pllaka polisteroli per sistemin e fasades termoizoluese

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.032
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 9. Insulation
  Prodhues: AUSTROTHERM

  Nr. ID i produktit: 17155

  Tipi i produktit : Austrotherm EPS AF PLUS
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pllaka gri me grafit per termoizolim, per aplikim nga jashte ne fasada dhe per aplikim nga brenda ne mure dhe tavane.

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.030
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 10. Insulation
  Prodhues: AUSTROTHERM

  Nr. ID i produktit: 17134

  Tipi i produktit : Austrotherm EPS AF
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pllaka te bardha per termoizolim, per aplikim nga jashte ne fasada dhe per aplikim nga brenda ne mure dhe tavane.

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.037
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
Faqe
  Faqe
 • Faqja e juaj e leximit momentalisht 1
 • Prej 115
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
Produktet e kërkuara