Pompa nxehtësie me burim nxehtësie ujin (ujë/ujë)


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. AIR Heat Pump
  Prodhues: CHOFU SEISAKUSHO CO., LTD.

  Nr. ID i produktit: 27152

  Tipi i produktit : CHOFU AEYC-1643XU-CH
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe Nxehtesie Chofu e tipit Ajer Uje per ngrohje dhe ftohje ambjentesh banimi.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 16.00
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 16
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
 2. AIR Heat Pump
  Prodhues: CHOFU SEISAKUSHO CO., LTD.

  Nr. ID i produktit: 27151

  Tipi i produktit : CHOFU AEYC-1242XU-CH
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe Nxehtesie Chofu e tipit Ajer Uje per ngrohje dhe ftohje ambjentesh banimi.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 12.00
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 12
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
 3. Heat Pump
  Prodhues: HITACHI

  Nr. ID i produktit: 15271

  Tipi i produktit : RAS-10WHNP
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  YUTAKI M; Monoblock air / water heat pump

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 24.00
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
 4. Heat Pump
  Prodhues: HITACHI

  Nr. ID i produktit: 15270

  Tipi i produktit : RAS-10WHVNP
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  YUTAKI M; Monoblock air / water heat pump

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 24.00
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
 5. Heat Pump
  Prodhues: CARRIER

  Nr. ID i produktit: 15007

  Tipi i produktit : Carrier 30AWH012HC-3Ph
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesie (ngrohje/ ftohje) uje-uje

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  COP [SCOP] sezonal: 3.47
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 12.00
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 14
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 6. AIR Heat Pump
  Prodhues: CHOFU SEISAKUSHO CO., LTD.

  Nr. ID i produktit: 27150

  Tipi i produktit : CHOFU AEYC-1043XU-CH
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe Nxehtesie Chofu e tipit Ajer Uje per ngrohje dhe ftohje ambjentesh banimi.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.40
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 10.00
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 8
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
 7. Heat Pump
  Prodhues: HITACHI

  Nr. ID i produktit: 15261

  Tipi i produktit : RAS-3WHVNP
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  YUTAKI M; Monoblock air / water heat pump

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.55
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 7.50
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
 8. Heat Pump
  Prodhues: HITACHI

  Nr. ID i produktit: 15252

  Tipi i produktit : RASM-3VNE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  YUTAKI M; Monoblock air / water heat pump

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.55
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 7.50
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
 9. Heat Pump
  Prodhues: HITACHI

  Nr. ID i produktit: 15269

  Tipi i produktit : RAS-8WHNP
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  YUTAKI M; Monoblock air / water heat pump

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.57
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 20.00
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
 10. Heat Pump
  Prodhues: HITACHI

  Nr. ID i produktit: 15268

  Tipi i produktit : RAS-8WHVNP
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  YUTAKI M; Monoblock air / water heat pump

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.57
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 20.00
  Etiketimi i enrgjisë: A+++
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
Produktet e kërkuara