Pompë nxehtësie me burim nxehtësie ajrin (ajër/ujë)


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. AIR Heat Pump
  Prodhues: MAXA

  Nr. ID i produktit: 23796

  Tipi i produktit : i-SHWAK/V4 14t
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesiesplit me inverter per ngrohje/ftojhje dhe uje sanitar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 13.80
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 14
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 2. AIR Heat Pump
  Prodhues: MAXA

  Nr. ID i produktit: 23795

  Tipi i produktit : i-SHWAK/V4 14
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesiesplit me inverter per ngrohje/ftojhje dhe uje sanitar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 13.80
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 14
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 3. AIR Heat Pump
  Prodhues: MAXA

  Nr. ID i produktit: 23789

  Tipi i produktit : i-HWAK/V4 14T
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesie monoblok me Inverter per ngrohje/ftohje dhe prodhim uji sanitar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 13.80
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 14
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 4. AIR Heat Pump
  Prodhues: MAXA

  Nr. ID i produktit: 23788

  Tipi i produktit : i-HWAK/V4 14
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesie monoblok me Inverter per ngrohje/ftohje dhe prodhim uji sanitar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 13.80
  Kapaciteti i ftohjes [kW]: 14
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 5. AIR Heat Pump
  Prodhues: FERROLI

  Nr. ID i produktit: 23755

  Tipi i produktit : Ferroli RVL-I PLUS 9
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesie ajer-uje, me Inverter, ploteson te gjitha kerkesat per klimatizim dimeror dhe veror per impiante me kapacitet te vogel dhe mesatar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 8.60
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 6. AIR Heat Pump
  Prodhues: CHAFFOTEAUX

  Nr. ID i produktit: 23736

  Tipi i produktit : ARIANEXT FLEX - R 06 KW 2Z IT
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Zgjidhje e pershtatshme per cdo lloj konfigurimi, Arianext Flex eshte bashkimi i nje pompe nxehtesie monoblok Inverter, nje moduli hidraulik dhe nje boileri 180 litra per uje te ngrohte.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 6.00
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 7. AIR Heat Pump
  Prodhues: CHAFFOTEAUX

  Nr. ID i produktit: 23735

  Tipi i produktit : ARIANEXT FLEX - R 06 KW 1Z IT
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Zgjidhje e pershtatshme per cdo lloj konfigurimi, Arianext Flex eshte bashkimi i nje pompe nxehtesie monoblok Inverter, nje moduli hidraulik dhe nje boileri 180 litra per uje te ngrohte.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 6.00
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 8. AIR Heat Pump
  Prodhues: CHAFFOTEAUX

  Nr. ID i produktit: 23734

  Tipi i produktit : ARIANEXT COMPACT - R 06 KW 2Z IT
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesie me permasa kompakte me kolone per uje te ngrohte sanitar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 6.00
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 9. AIR Heat Pump
  Prodhues: CHAFFOTEAUX

  Nr. ID i produktit: 23733

  Tipi i produktit : ARIANEXT COMPACT - R 06 KW 1Z IT
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesie me permasa kompakte me kolone per uje te ngrohte sanitar.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 6.00
  Etiketimi i enrgjisë: A++
 10. AIR Heat Pump
  Prodhues: CHAFFOTEAUX

  Nr. ID i produktit: 23732

  Tipi i produktit : ARIANEXT PLUS - R 06 KW 2Z IT
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pompe nxehtesie per ngrohje/ftohje me inverter. Konstruksioni monoblok nuk kerkon lidhjen e tubave te lengut frigoriferik midis njesise se brednshme dhe asaj te jashtme duke lehtesuar instalimin.

  Kursime:

  59 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 59% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Koeficienti i performancës [COP]: 4.30
  Burim i energjisë: ELECTRICITY
  Kapaciteti i Ngrohjes [kW]: 6.00
  Etiketimi i enrgjisë: A++
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
Produktet e kërkuara