Stiropor


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. Insulation
  Prodhues: RÖFIX

  Nr. ID i produktit: 25922

  Tipi i produktit : RÖFIX XPS-R 035
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Material shkume i fortë polisteroli me sipërfaqe të valëzuar për izolim perimetrik.

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.035
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 2. Insulation
  Prodhues: RÖFIX

  Nr. ID i produktit: 25906

  Tipi i produktit : RÖFIX EPS-P 035
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Shkumë e fortë polisteroli me aftësi shumë të mira zgjeruese EPS-F30 (WLG 035) për izolimin perimetrik të xoklaturës. Me sipërfaqe te valëzuar. I përshtatshëm për ndërtesa të vjetra dhe të reja. Si pllakë termoizolimi për sektore, në të cilat thithja e uj

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.035
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 3. Insulation
  Prodhues: RÖFIX

  Nr. ID i produktit: 25890

  Tipi i produktit : RÖFIX EPS-F 040
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pllakë izoluese prej shkume të fortë polisteroli EPS-F15 (WLS 040) për sisteme izolimi termik sipas EN 13163 (çertifikim i prouktit) dhe ETAG 004 (çertifikim i sistemit). I përshtatshëm për ndërtesa të vjetra dhe të reja. Të mos përdoret në xokolaturën e

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.040
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 4. Boiler
  Prodhues: GRANITI & CO SHPK

  Nr. ID i produktit: 23819

  Tipi i produktit : EPS GRANIPOL i bardhe
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pllaka polisteroli per sistemin e fasades termoizoluese

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.032
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 5. Insulation
  Prodhues: AUSTROTHERM

  Nr. ID i produktit: 17155

  Tipi i produktit : Austrotherm EPS AF PLUS
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pllaka gri me grafit per termoizolim, per aplikim nga jashte ne fasada dhe per aplikim nga brenda ne mure dhe tavane.

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.030
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 6. Insulation
  Prodhues: AUSTROTHERM

  Nr. ID i produktit: 17134

  Tipi i produktit : Austrotherm EPS AF
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pllaka te bardha per termoizolim, per aplikim nga jashte ne fasada dhe per aplikim nga brenda ne mure dhe tavane.

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.037
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 7. Insulation
  Prodhues: JUB

  Nr. ID i produktit: 16761

  Tipi i produktit : JUBIZOL EPS F - W0 035
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  JUBIZOL EPS përdoret si për ndërtime te reja ashtu edhe në të gjitha rinovimet e të gjitha llojeve të mureve. Ai siguron një mbrojtje optimale dhe ekonomike të mureve te jashtme.

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.035
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 8. Insulation
  Prodhues: EUROFISI

  Nr. ID i produktit: 16558

  Tipi i produktit : EUROFISI EPS 035-WO CS150
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Pllaka te bardha per termoizolim, per aplikim nga jashte ne fasada dhe per aplikim nga brenda ne mure dhe tavane.

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.035
  Trashësia [mm]: 10
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
 9. Insulation
  Prodhues: BASF

  Nr. ID i produktit: 26827

  Tipi i produktit : BASF Styrodur® 2800 C
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Termoizolim dyshemeje, bazamenti, urash termike, me baze llac dhe materiale t eperbera, termoizolim i brendshem, termoizolim i cative te pjerreta.

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.033
  Trashësia [mm]: 20
  Gjatësia [mm]: 1,250
  Gjerësia [mm]: 600
 10. Insulation
  Prodhues: RÖFIX

  Nr. ID i produktit: 25923

  Tipi i produktit : RÖFIX XPS-R 035
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Material shkume i fortë polisteroli me sipërfaqe të valëzuar për izolim perimetrik.

  Kursime:

  32 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 32% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Përçueshmëri termike (vlera-ʎ) [W/mK]: 0.035
  Trashësia [mm]: 20
  Gjatësia [mm]: 1,000
  Gjerësia [mm]: 500
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
Produktet e kërkuara