Dritare


Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
 1. Windows and Doors
  Prodhues: KBE

  Nr. ID i produktit: 25975

  Tipi i produktit : KBE 70 mm systems
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Thellësia e instalimit: 70 mm / Mbyllja qendrore. Numri i dhomave të ajrit: 5 dhoma. Izolimi termik: Kornizë me Uf deri 1,2 W/m²K. Izolim nga zhurma.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.30
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 2. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25974

  Tipi i produktit : INOUTIC ARCADE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Arcade ofron nje thellesi profili prej 71 mm duke ju siguruar nje stabilitet te larte te dritares dhe nje termoizolim termik te larte.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.77
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 3. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25973

  Tipi i produktit : INOUTIC ARCADE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Arcade ofron nje thellesi profili prej 71 mm duke ju siguruar nje stabilitet te larte te dritares dhe nje termoizolim termik te larte.

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.20
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 4. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25972

  Tipi i produktit : INOUTIC EFORTE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Me nje thellesi profili prej 84 mm, me nje perforcim celiku te standartizuar dhe pa elemente te tjere shtese termoizolues, Eforte arrin t'ju siguroje nje vlere te koeficientit te termoizolimit Uf of 0.95 W/M2k

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.64
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 5. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25971

  Tipi i produktit : INOUTIC EFORTE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Me nje thellesi profili prej 84 mm, me nje perforcim celiku te standartizuar dhe pa elemente te tjere shtese termoizolues, Eforte arrin t'ju siguroje nje vlere te koeficientit te termoizolimit Uf of 0.95 W/M2k

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.95
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 6. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25970

  Tipi i produktit : INOUTIC PRESTIGE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  INOUTIC PRESTIGE perdor teknologjine e fundit te ndarjes se profilit ne 6 dhoma te brendshme, me nje thellesi te profilit prej 76 mm. Ju mund te perfitoni nga kursimi i larte i energjise dhe te zvogeloni ne menyre te ndjeshme kostot per ngrohje. Ne krahas

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.66
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 7. Windows and Doors
  Prodhues: INOUTIC

  Nr. ID i produktit: 25969

  Tipi i produktit : INOUTIC PRESTIGE
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  INOUTIC PRESTIGE perdor teknologjine e fundit te ndarjes se profilit ne 6 dhoma te brendshme, me nje thellesi te profilit prej 76 mm. Ju mund te perfitoni nga kursimi i larte i energjise dhe te zvogeloni ne menyre te ndjeshme kostot per ngrohje. Ne krahas

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.00
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
 8. Windows and Doors
  Prodhues: REHAU

  Nr. ID i produktit: 15323

  Tipi i produktit : GENEO
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Materiali High-Tech RAU-FIPRO® i bën profilet shumë stabil. Thellësia e ndërtimit të elementit: 86 mm. Numri i dhomave të ajrit: 6 dhoma. Izolimi termik Uf deri 0,85 W/m²K Kursimi i energjisë: deri në 76%. Materiali: material i përzierjes së fibrave RAU-FIPRO, prej RAU-PVC me vlerë të lartë për cilësi më të mirë të sipërfaqes. Izolim nga zhurma deri në klasën e 5-të të mbrojtjes nga zhurma. Rezistencë ndaj thyerjes deri në klasën 3 të rezistencës, deri në klasën 2 të rezistencës pa çelik. Përshkueshmëria e ajrit 4 (DIN EN 12207). Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë 9A (DIN EN 12208)

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.80
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 9. Windows and Doors
  Prodhues: REHAU

  Nr. ID i produktit: 15321

  Tipi i produktit : SYNEGO
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Thellësia e ndërtimit 80 mm për një stil më të hollë. Lartësi e vogël e ballinës me 117 mm për depërtim më të lartë të dritës. Trashësia e xhamit me 51 mm për vendosjen e xhamit të trefishtë termik. 7 dhoma ajri në kornizë, 6 dhoma ajri në krah për një izolim të lartë. Mbyllje periferike për një mbrojtje të shkëlqyeshme nga rrymat e ajrit dhe lagështia. Niveli i tretë i mbylljes (Mbyllja qendrore) gjithashtu e mundur për një izolim plotësues termik

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 0.90
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 3
  materiali mbushës: Argon
 10. Windows and Doors
  Prodhues: REHAU

  Nr. ID i produktit: 15319

  Tipi i produktit : Euro-Design 70
  icon
  1,00 RON
  Ju keni kursyer RON 0 p.v.

  Thellësia e ndërtimit: 70 mm / Mbyllja qendrore. Numri i dhomave të ajrit: 5 dhoma. Izolimi termik: Kornizë zvicerane me Uf deri 1,2 W/m²K. Izolim nga zhurma: deri në klasën 4 të mbrojtjes nga zhurma (VDI 2719). Pengesa nga vjedhja: deri në klasën 3 të rezistencës (DIN V ENV 1627). Papërshkueshmëri nga ajri/shiu me erë: deri në klasën 4 (DIN 12207) / E750 (DIN 12208).

  Kursime:

  11 %
  Një familje mesatare mund të kursejë rreth 11% të konsumit vjetor të energjisë për ngrohje

  Transmetueshmëria termike (vlera-u) [W/m²K]: 1.30
  Materiali i kornizës: PVC
  Numri i paneleve të xhamit: 2
  materiali mbushës: Argon
Faqe
Për faqe
Vendos në drejtimin e poshtem
Produktet e kërkuara